Skip to Content

VZW arcFAM

 
Onze Organisatie   Meer info
Het doel van onze organisatie is het organiseren van kwaliteitsvolle culturele evenementen voor het internationale publiek van Brussel. Waarom arcFAMFAM of Frans-Engels-Hongaars
slaat op de moedertalen van onze oprichters. Het woord "arc", heeft een artistieke ondertoon in alle drie de talen, volgens de grondlegster van onze vereniging.
  Klik hier voor meer informatie.
 
Nieuws   Meer info

Ons team wenst u allen prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Zie je virtueel of persoonlijk (afhankelijk van de klas) vanaf 4 januari 2021.

  Klik hier voor de video van onze nieuwjaarsgroeten
       
De inschrijvingen voor het tweede trimester van onze naschoolse activiteiten bij École La Retraite du Sacré-Cœur zijn nu geopend. Het nieuwe trimester start op 4 januari 2021.   Klik hier voor meer informatie
       
Onze naschoolse kunstprogramma's; Csiribiri (muziekinitiatie), Mikkamakka (theater) Szövegelők (literatuur) zijn terug na de winterstop vanaf 4 januari 2021.  

Mikkamakka informatie hier

Csiribiri informatie hier

       
Geïnteresseerd in onze programma's en evenementen? Meld u aan om onze nieuwsbrieven te ontvangen en op de hoogte te worden gehouden wanneer registraties voor onze vakantiekampen, buitenschoolse activiteiten, shows en evenementen beginnen.
 
 
 
 
 
Vrijwilligers nodig! We werven vrijwilligers aan om te helpen met het runnen van onze evenementen. Geïnteresseerd? Meld u aan en laat het ons weten!
 
       

 

< Back


register login