Skip to Content

VZW arcFAM

Onze Organisatie   Meer info
Het doel van onze organisatie is het organiseren van kwaliteitsvolle culturele evenementen voor het internationale publiek van Brussel. Waarom arcFAMFAM of Frans-Engels-Hongaars
slaat op de moedertalen van onze oprichters. Het woord "arc", heeft een artistieke ondertoon in alle drie de talen, volgens de grondlegster van onze vereniging.
  Klik hier voor meer informatie.
 
Nieuws   Meer info

De inschrijving voor ons wekelijkse muziekprogramma voor kinderen van 0-12 jaar, Csiribiri, is nu open. De lessen beginnen op 6 septermber 2018.   Klik hier voor meer informatie over Csiribiri.
       

De registratie voor Fakopáncs, ons maandelijkse creatieve programma voor kinderen van 2-12 jaar, is nu open. De sessies zijn op zaterdagmiddag en beginnen op 22 september 2018.

  Klik hier voor meer informatie over Fakopáncs
       

De registratie voor onze dramagroep voor kinderen van 6-14 jaar oud, Mikkamakka is nog steeds open. De termijn begint op 7-10 september 2018. Sommige plaatsen zijn beschikbaar in de Teen-groep.

  Klik hier voor meer informatie over Mikkamakka.
       
De inschrijving voor onze toneelgroep voor zij die zich eeuwig jong voelen is open. We verwelkomen alle Hongaarse sprekers gefascineerd door de magie van het theater. De lessen beginnen op 5 september 2018.   Klik hier voor meer informatie over Bé-Színkör.
       
< Back


register login