Skip to Content

VZW arcFAM

 
Onze Organisatie   Meer info
Het doel van onze organisatie is het organiseren van kwaliteitsvolle culturele evenementen voor het internationale publiek van Brussel. Waarom arcFAMFAM of Frans-Engels-Hongaars
slaat op de moedertalen van onze oprichters. Het woord "arc", heeft een artistieke ondertoon in alle drie de talen, volgens de grondlegster van onze vereniging.
  Klik hier voor meer informatie.
 
Nieuws   Meer info
       
Onze arcFAM ARTschool houdt haar open dag op 22 juni 2019. Deelnemers kunnen onze nieuwe naschoolse activiteiten voor kinderen en tieners ontdekken. Aanwezigheid is gratis, maar is onderhevig aan registratie. We hopen dat iedereen zijn favoriete bezigheid zal vinden.   Klik hier voor meer informatie
       
Geïnteresseerd in onze programma's en evenementen? Meld u aan om onze nieuwsbrieven te ontvangen en op de hoogte te worden gehouden wanneer registraties voor onze vakantiekampen, buitenschoolse activiteiten, shows en evenementen beginnen.
 
 
 
 
 
De registratie voor ons meertalige muziekkamp Csiribiri is nu geopend. We verwelkomen kinderen van 3-8 jaar oud. Inschrijvingen worden alleen voor de hele week geaccepteerd. 4 verschillende taalgroepen (Nederlands, Engels, Frans, Hongaars) zullen tegelijkertijd worden gehouden.
 
       
De registratie voor ons vakantiesportkamp Kaland is nu open. We verwelkomen kinderen van 10-14 jaar oud. Registraties worden geaccepteerd voor de hele week of op een dagelijkse basis. De eerste week is in het Engels, de tweede in het Hongaars.
 
       
De registratie voor onze speelweek Ákom-Bákom, tijdens de zomervakantie, is nu open. We verwelkomen kinderen van 3-10 jaar oud. Inschrijvingen worden geaccepteerd voor de hele week of op een dagelijkse basis. Het kamp zal in het Hongaars zijn.
 
 
 
 
 
Vrijwilligers nodig! We werven vrijwilligers aan om te helpen met het runnen van onze evenementen. Geïnteresseerd? Meld u aan en laat het ons weten!
 
< Back