Skip to Content

Onze Organisatie

 
Het doel van onze organisatie is het organiseren van kwaliteitsvolle culturele evenementen voor het internationale publiek van Brussel
 
Waarom arcFAM?
FAM of Frans-Engels-Hongaars
slaat op de moedertalen van onze oprichters.
Het woord "arc", heeft een artistieke ondertoon in alle drie de talen, volgens de Engels-Griekse grondlegster van onze vereniging.
In het Hongaars betekent dit woord gezicht of uitdrukking, in het Frans en Engels arch (brug) of ark (boot)
Alle drie de symbolen komen terug in ons logo.
 

EVENTS:

In 2010 begon onze vereniging als een meertalige amateur theatergroep. Op veler verzoek spelen we sinds 2011 ook voorstellingen in het Hongaars.

Liefdadigheid: Sinds 2010 organiseren we het spectaculaire sociale evenement: Brussels-Hongaars liefdadigheidsbal. We volgden met een Charity-modeshow en -concert, Splendid Talents.

Onze gastronomische afdelingen startten in 2011 met maandelijkse wijnproeverijen. Dit jaar zullen we ons wenden tot de combinatie van internationale snacks met Hongaarse wijn. Geïnteresseerd? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

KIDS' ACTIVITIES:

Sinds 2010 onderhouden we het wekelijkse muziekprogramma voor kleine kinderen, Csiribiri, en hebben we het uitgebreid met tweemaandelijkse bijzondere activiteiten zoals concerten, voorleesmiddagen en poppenkastvoorstellingen. Onze dramagroep voor kinderen, Mikkamakka is in 2013 van start gegaan. Ons Hongaarse vakantiekamp Ákom-Bákom begon in 2015, en ons creatif atelier Fakopáncs in 2016. In 2019 introduceerden we Kaland, ons sport- en avonturenkamp, ​​evenals ons meertalig muziekkamp.

Het schooljaar 2019/2020 markeert ook het debuut van arcFAM ARTschool. Vanaf dit jaar zullen de activiteiten van onze kinderen worden voortgezet in de vorm van een kunstopleiding en zullen verschillende nieuwe talen worden behandeld.

 
Geïnteresseerd om ons te helpen als vrijwilliger? We zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en enthousiaste collega’s.
 
Dagelijks bestuur: Zsuzsanna Dákai (voorzitter)
Viktória Tarnóczi (penningmeester)
József Borbély, István Havas (commissieleden)
Emese Savoia-Keleti (VIP coördinator)
 
Bankgegevens: IBAN: BE16 6430 0439 3874 * CODE BIC : BMPBBEBB
 
< Back


register login