Skip to Content

Csiribiri - Musicweek

    
 
Csiribiri  
meertalige muziekweek
voor kinderen van 3-8 jaar 
 
Sinds 2007 introduceren we via het weekprogramma van Csiribiri muzikaal erfgoed met liedjes, spelletjes, dansen, volksverhalen begeleid door muziekinstrumenten aan baby's en kleine kinderen.

Dit jaar leiden we het eerste meertalige vakantiekamp van Csiribiri in. Het doel van deze meertalige muziekweek is om kinderen met levende-, klassieke- en volksmuziek op een creatieve manier vertrouwd te maken.

Tijdens de lessen staat zingen begeleid door muziekinstrumenten, ritmische oefeningen en spelletjes centraal. Er worden elke dag 4 muzieklessen gegeven en creatieve activiteiten worden doorlopend georganiseerd. Elke dag nodigen we ook een gastmuzikant uit, die het 'verhaal' van zijn / haar instrument aan de kinderen presenteert. De deelnemers kunnen ontdekken hoe het instrument wordt bespeeld, welk soort melodieën je kan uitvoeren.  

De activiteiten worden in 4 verschillende taalgroepen (Nederlands, Engels, Frans, Hongaars) georganiseerd van maximaal 10 kinderen. We ontvangen kinderen van 3 tot 8 jaar oud, van wie de taalvaardigheid voldoende is om de cursussen in de door hen gekozen taal te volgen. Aan het einde van elke dag wordt een gemeenschappelijke sessie georganiseerd, waarbij de deelnemers samen liedjes in de verschillende talen leren. Aan het einde van de week wordt er een klein concert gegeven voor de ouders.
Plaats:
Roodebeekcentrum - Villa Montald
Roodebeeksteenweg 270, 1200 Brussel
(4 minuten lopen van metrohalte Tomberg)
 
 Prijs van de vakantiekamp:
100 euro voor één kind voor de hele week voor de NL-groepen dankzij de subsidie van de Vlaamse Gemeenschapscommissie.
200 euro voor één kind voor de hele week voor de EN-, FR- en HU-groepen
Drie maaltijden per dag zijn inbegrepen in de prijs.
 
Dates & Tijden:
15 juli - 19 juli 2019 
van 9u00 tot 17u30
(programma van 9u30 tot 16u30)
 
Hoofdleraren:
Zsuzsanna Tarcsay, vioolkunstenaar
Justyna Novaković, warsfluit en blokfluit kunstenaar
Nicolas Fagel, saxofoon en klarinet kunstenaar
Carina Miruna Adam, vioolkunstenaar,
muziek leraren met de hulp van kleuterschoolleraars van onze Ákom-Bákom kamp en
 
 
   
Onze activiteiten zijn kindgericht: de thema’s en agenda worden bepaald door het aantal inschrijvingen, de leeftijd, taalkennis, interesse van de kinderen en zijn gebaseerd op samenwerking, zelfredzaamheid en op de persoonlijkheid van de kinderen.
Er is tijd voor vrij spel en bij mooi weer organiseren we onze programma’s buiten.
We bieden drie maaltijden per dag: 's ochtends vers fruit en groenten, een gezonde lunch en zelfgebakken cake als middagsnack.
Gelieve 20% van de prijs (niet-restitueerbaar) binnen 5 dagen na registratie te betalen, om een plaats in het kamp te garanderen.
Het overige bedrag dient 30 dagen voor aanvang van het kamp betaald te worden.
Voor annuleringen worden de terugbetalingen berekend als het volgt: 80% terugbetaling voor annuleringen tot 30 dagen vóór de start van het kamp, 50% terugbetaling vóór annuleringen tot 15 dagen vóór de start van het kamp.
Annuleringen wegens ziekte met doktersattest: 80% terugbetaling op elk moment.
De vereniging arcFAM behoudt zich het recht om personen af te wijzen wiens invloed en gedrag schadelijk zijn voor het programma.
Voor afgewezige personen wordt geen restitutie terugbetaald. De vereniging behoudt zich ook het recht voor om deelnemers vanwege gezondheidsredenen af te wijzen, in welk geval de 80% pro rata terugbetaling van toepassing is.
    

 

< Back